De volgende verkoop- en leveringvoorwaarden gelden voor alle transacties die gemaakt worden op Goodglasses.nl. Geen van de voorwaarden zijn in strijd met de rechten die u bij wet zijn gesteld. Wij behouden ons te allen tijde het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de algemene voorwaarden te wijzigen.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam: Goodglasses.nl
Algemeen emailadres: info@goodglasses.nl
KvK-nummer: 62969420
BTW-nummer: 855033654B01

Adres (geen bezoekadres):
Minahassastraat 25 Bis
3531 KW Utrecht

1. Prijzen en fouten
1.1 Al onze prijzen zijn aangegeven in euro. Prijzen en specificaties worden zo goed mogelijk gecontroleerd, maar aansprakelijkheid voor vergissingen wordt niet aanvaard.

1.2 Wij behouden ons het recht voor om deze prijzen en specificaties te allen tijde zonder voorafgaande mededeling te wijzigen.

2. Bestellingen
2.1 Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

3. Verzendkosten
3.1 Wij rekenen geen extra verzendkosten bij bestellingen.

4. Betaling
4.1 Betalingen worden uitsluitend gedaan via iDeal, creditcard, Bitcoin of Paypal. Andere betalingsmethoden zijn niet mogelijk.

5. Beschikbaarheid producten
5.1 Goodglasses.nl doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle producten uit de webwinkel leverbaar zijn. Het kan echter altijd voorkomen dat een product uit ons assortiment niet meer in voorraad is. In een dergelijk geval zullen wij u meteen informeren over de vertraging.

5.2 Indien u nadat u bent geïnformeerd niet langer op het artikel wilt wachten kunt u altijd uw bestelling annuleren of een ander product kiezen. Uw geld wordt bij annulering teruggestort.

6. Verantwoordelijkheden van de klant
6.1 De klant draagt de verantwoordelijkheid volledige en nauwkeurige informatie op het bestelformulier in te vullen. Indien de door de klant verstrekte informatie onvolledig, misleidend of incorrect is, is de klant aansprakelijk voor alle vertraging en kosten die eventueel voortvloeien.

7. Aflevering
7.1 In het kader van de regels van de koop op afstand zal Goodglasses.nl bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dat niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar) of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

7.2 In geval van beschadiging tijdens transport, of bij ontbreken van artikelen dient u ons binnen zeven dagen te informeren. Indien wij deze melding niet ontvangen, wordt de klant geacht de artikelen met instemming te hebben aanvaard. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vervolgschade die voortvloeit uit een vertraagde levering of niet-aflevering. In dergelijke gevallen blijft de aansprakelijkheid beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan de klant heeft gemeld dat ze niet zijn ontvangen.

7.3 Goodglasses.nl stelt zich niet aansprakelijk voor niet-levering van producten, vertraging, schade of tekortkomingen, als de omstandigheden buiten onze invloedssfeer liggen.

8. Terugsturen en omwisseling
8.1 Voor alle artikelen geldt de mogelijkheid om deze binnen 30 dagen terug te sturen. Gedurende deze periode kunt u de producten ongebruikt en onbeschadigd terugsturen in de originele verpakking. De kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant. Voor informatie waar het pakket naartoe gestuurd kan worden kunt u contact opnemen via onze website.

8.2 Indien u beschadigde goederen terugstuurt, behouden we ons het recht voor om kosten in rekening te brengen.

8.3 Na het verstrijken van de bedenktijd treedt de koopovereenkomst in werking.

9. Garantie
9.1 Op de producten van Goodglasses.nl geldt 30 dagen niet goed geld terug garantie, mits onbeschadigd.

10. Klachten
10.1 Eventuele klachten kunnen worden verzonden naar info@goodglasses.nl. Wij streven er naar om klachten binnen twee dagen na ontvangst af te handelen.